buyu362.com

Pedagógus Minősítés Visszamondása

Háztartási Sósav Tesco | Háztartási Tisztítószereket Vizsgált A Hatóság - Mutatjuk, Melyekkel Volt Probléma! - Napi.Hu

Thursday, 14-Apr-22 22:16:10 UTC

A háztartásokban leggyakrabban alkalmazott tisztítószerek, WC-tisztítók, lefolyótisztítók, folttisztítók címkéin feltüntetett összetevők valóságtartalmát vizsgálta a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH), 30-ból 4 terméknél találtak rendellenességet. MTI, 2016. augusztus 2. kedd, 09:54 Fotó: A hatóság keddi közleménye szerint a Well Done WC tisztító, Dr. Beckmann folttisztító por, Major Domus szuper búvár lefolyócső tisztító és a Clean Pearl Aktív tisztító gél nem felelt meg a vizsgálaton. A laboratóriumi mérések során elsősorban azt vizsgálták, hogy a címkén szereplő anyagokból ténylegesen a feltüntetett mennyiség van-e a termékben. Ellenőrizték a felületaktív-anyagtartalmat, a savtartalmat és a lúgtartalmat is. Az NFH szakemberei megvizsgálták a csomagolások zártságát, a kupakokat, záró fedeleket is, hiszen a tisztítószerek hatóanyaga sok esetben valamilyen veszélyes anyag, sósav vagy nátrium-hidroxid. A Well Done WC tisztító esetében a savtartalom nem érte el a címkén feltüntetett értéket.

Tehet kárt a sósav a csövekben?

Menj el különböző boltokba vegyél hypot! Mindegyikből cseppents egy pólóra! Akkor majd meglátod, hogy mekkora a különbség hypo és hypo közt! Ugyanez vonatkozik a sósavra is! Nem, és nem is állítottam ilyet. Pontosan a töménységéről beszéltünk. Azzal kezdtem(!!! ) hogy ez nem "rendes" DIREKT MACSKAKÖRÖMBEN ÍRTAM!!! azaz nem bitang erős sósav. Ha figyelmesen végigolvastad volna a fórumot ahelyett hogy belekötsz valakibe, megkíméltél volna ezektől a felesleges kommentektől. Belém kötöttél azzal, hogy leírtad ugyanazt amit én, csak más szavakkal, mintha én nem erről beszéltem volna. Utálom az ilyen buta embereket. Előbb tanulj meg figyelmesen olvasni, aztán kötekedj. Anyu rendszeresen használja wc-be, semmi baja. Maradjunk annyiban, hogy rá van írva az összesre, hogy hány%-os, aztán mindenki döntse el, hogy melyik a töményebb, és melyiket veszi. Jelzem, iparit te nem fogsz a tescoban kapni, az ziher. Senki sem mondta hogy nem sósav, csak azt, hogy nem mindegy, milyen sósav. Kérlek, olvass mielőtt hülyeséget írsz.

Törvényi szabályozás 1907/2006/EK, azaz REACH rendelet szabályozza. A biztonsági adatlap tartalmi és formai követelményeit illetve az anyag vagy készítmény fizikai-kémiai, toxikológiai és ökotoxikológiai tulajdonságait tartalmazza, amelyek rendeltetésszerű használat során kockázati tényezőkként jelenhetnek meg Azon termékekre kötelező, amelyek 1%-nál nagyobb mennyiségben tartalmaznak veszélyes anyagot – pl. : veszélyességi szimbólum vagy termék használatából eredő figyelmeztető mondatok a címkén, csomagoláson – FONTOS! Műanyag termékekre, kozmetikai termékre nem kell. A forgalmazó ország hivatalos nyelvén, azaz Magyarországon magyar nyelven kell átadni érvényességi ideje: amíg nincs változás a termékben vagy a jogszabályban! Utolsó jogszabályi változás: 2012. 01. korábbi dátumú biztonsági adatlapok már nem érvényesek. Kötelező továbbfelhasználó vevő (viszonteladó) részére átadni az első vásárlás alkalmával! Segítség a letöltéshez Ezen az oldalon keresztül tudja letölteni a METRO Kereskedelmi Kft.

Sósav háztartási 1l VC

Az hogy rendszeresen használja és semmi baja elég merész kijelentés... a csészén keresztül látja a csöveket? Én max spriccelem, nem öntöm.. De igen.. a sósav tud kárt okozni a csövekben Ugye-hogy-ugye? :) Nekem is feltűnt:) Én is pont erre gondoltam, de egyébként szerintem mindenki értette egy hozzászóló kivételével. :) Na akkor tegyük tisztába:) A sósav a hidrogén-klorid tiszta, színtelen, rendkívül szúrós szagú vizes oldata. Nagyon korrozív, az iparban széles körben használt erős ásványi sav. A természetben is megtalálható, a gyomorsav egyik alkotója. Sósavoldatot 38-40%-os töménységig gyártanak, ez a tömény vagy ipari sósav (bár sok helyen a 30%-os töménységű oldatot forgalmazzák ipari címszó alatt). A Tecsós saját bevallásuk alapján 5-15%-os töménységű, vagyis meglehetősen fel van hígítva, de a Rossm@nn-ban láttam 20%-osat is. Én nem szólom le a Tecsósat, mert azt árulják, ami rá van írva; ha az ember tudja, mit vegyen, akkor nem zsákba macskát vesz. Persze! Akkor csinálj egy kísérletet!

Kitűnő termék Tetszik: Természetesen tetszik. Immár 3 éve száradó, tökéletesen porszáraz fenyő lécek kezelésére használtam, hiszen kültéri használatra szánom, fa kapu lesz belőle. A száraz lécek azonnal beszívták az olajat, és a teljes száradás után kék színű, Obi időjárásálló vastag lazúrral fogom lefesteni, mert egyedül az Obinak van kék fafestéke... Köszönöm. Mihály 1 vagy 8888728420401 5 Vásárhelyi László ( 2019. 03. ) Értékelés Tetszik: Tetszik Jó minőségű. Tökéletesen megfelel. 2 vagy 8888369643569 5 Farkas Sylvia ( 2019. 02. ) Lenolaj Tetszik: Nagyon tetszik Nagyon jó. Könnyen felvihető. 0 vagy 8888008704049 5 Schwarcz Erzsébet ( 2019. 04. 29. ) lenolajkence Tetszik: igen Tégla impregnalasahoz hasznaltam, nagyon jo lett 4 vagy A termékek megadott ára és elérhetősége az "Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti. A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát. JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár Lap tetejére

© 2015 Auchan Magyarország Kft. - Minden jog fenntartva!

  1. Dolce gusto kávéfőző ár
  2. Háztartási vegyiáru (2)
  3. Háztartási sósav tescou
  4. Letöltések